1

Autótechnikus (55 525 01)


A jelenleg megszerezhető legmagasabb középfokú végzettség az autós szakmákon belül. Az autótechnikus képzés során a tanulók a gépjárművek legmodernebb technikájával ismerkedhetnek meg. A gépjármű elektronikusan irányított rendszereinek soros diagnosztikája mellett nagy hangsúlyt fektetünk a párhuzamos és periféria diagnosztikára - multiméterrel és oszcilloszkóppal való mérések gyakorlására. A hálózati hibakeresési gyakorlatok mellett a technikusjelöltek elsajátítják a hatósági vizsgáztatás gyakorlati részét, hibridhajtástechnika alapjait valamint ismereteket szerezhetnek a villamos hajtású járművekről is.

 

 

Az autótechnikus képzés az autószerelő és autóelektronikai műszerész szakmák ráépülése, azaz csak valamelyik szakképesítés megszerzése után lehet rá jelentkezni.
Két osztályt indítunk nappali tagozaton, amelyeket jellemzően saját diákjainkkal töltünk fel, de várjuk külsős diákok jelentkezését is 25 éves korig.
Jelentkezni folyamatosan lehet a +36-1-215-4951-es telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen a személyes adatok (név, születési idő, anyja neve), iskolai előtanulmányok (érettségi vizsga éve, szakmai végzettség) és az elérhetőségek (cím, mobil telefonszám, e-mail cím) megadásával.